• Ja me gru ja me vlla 2013

  Mahmut Ferati

 • 1000 Telashe 2015

  Sabri Fejzullahu

 • Gjithmone me ty 2012

  Kaltrina Selimi

 • A Behesh Merak 2013

  Gjyste Vulaj

 • Mbeta ne dhe te huaj 2013

  Jashar Ft Idajet Sejdiu

 • SHKURTE FEJZA E TI MOJ NUSE 2015 14

  unbekannt

 • Lejlim lej 2o13

  11 Mentor Kurtishi

 • Teuta teuta 2o13

  11 Mentor Kurtishi

 • Lotin ma ke ndal 2012

  Flora Gashi

 • Moj katile 2o13

  11 Mentor Kurtishi