• Live

  • Album cover

Radio-Televizioni “Jug” u krijua me një synim të caktuar në fushën e masmedias per të sjellë një zë origjinal, krejtësisht ndryshe dhe për të plotësuar një vakum mediatik që kishin lënë pas mediat elektronike në rajonin e Fierit.