Radio Kosova

Radio Shqip - Rrjeti i Radiove Kosovare

  • Live

  • Album cover

Radio Shqip numër një në Rrjet. Radio Shqip Live që emiton muzikë Shqip 24 orë dhe 7 ditë. Me dëshirat muzikore ju mund të porositni këngën që e adhuroni.