RadioDashuria

Për Ju dhe Shoqërin Tuaj

 • Jam me fat

  Arta Bajrami

 • Tombe degli avi miei - Lucia di Lammermoor

  Rame Lahaj

 • Lulija me Limona

  Flora Gashi ft. Mc Qoppa

 • Nje sekond

  Poni

 • Kujtime

  Fatima Ymeri ft Erik Lloshi

 • '' TRILL G '' & QEPPI - '' BNN''

  GRMV x QEPPI

 • FTYRA JOTE

  2Ton

 • Prape do ti Lutem

  Anxhela Peristeri & Elhaida Dani

 • Vet�m P�r Ty

  Klevist Llanaj

 • Jeta ime

  Greta Ko�i ft. Dani